Traineeship AFAS Consultant

( 32-40uur )

Wij kunnen niet wachten om te groeien, groei jij met ons mee?

Ons bedrijf
In februari 2020 is VIER Consultancy ontstaan en we staan nog vol in de startblokken! Hierdoor is bij ons geen enkele dag hetzelfde. VIER Consultancy is een full-service adviesbureau gespecialiseerd in AFAS Profit. Met een team van gedreven adviseurs en projectmanagers ondersteunen wij onze klanten bij het inrichten, optimaliseren en automatiseren van (HR) bedrijfsprocessen middels verander-, implementatie- en optimalisatie projecten. Van datamigratie tot zorgeloze project implementaties en van functioneel beheer tot gebruikersadvies. Wellicht raad je het al, we hebben VIER kernwaarden die iedere dag centraal staan: Aandacht, Ervaren, Hands-on en Doelgericht. Wij zijn een hecht team, waarbij we elkaar helpen, maar ook anderen! Zo zijn wij maatschappelijk betrokken door Stichting Het Vergeten kind te steunen en stimuleren wij dat je mag zijn wie je bent. Onze missie is om klaar te zijn voor de toekomst, daarom bieden we dit traineeship aan. Groei jij met ons mee?
 

Overzicht
Als AFAS Consultant Trainee word jij tijdens een leerzaam, intensief en inspirerend opleidingstraject klaargestoomd tot Consultant. Om DE specialist op het snijvlak van Human Resource en AFAS Profit te worden krijg je een gedegen opleiding zowel bij ons intern als bij AFAS Software. Het Traineeship omvat:

  • 8 weken, 3 dagen per week training op het Hoofdkantoor van AFAS in Leusden.
  • Workshops op ons kantoor in Meppel
  • Werken aan diverse projecten bij onze klanten, op kantoor en/ of thuis
  • Meelopen met ervaren consultants
  • Werken aan verschillende casussen

Na een succesvolle afronding van je Traineeship kun je een keuze maken waarin je je verder wilt ontwikkelen. Zie jij jezelf meer als (Business) Consultant? Als Projectleider? Of misschien als Migratie Specialist? 

Bij ons kun je, door je lerend en proactief op te stellen, alle kanten op!
 


Wat krijg je tijdens je traineeship? 

Vier Kennis: Je leert in korte tijd je collega’s kennen door met ze mee te gaan naar klanten en door samen te werken op ons kantoor in Meppel. Verder krijg je van Martijn en René diverse workshops waarin ze je alles vertellen over ons prachtige bedrijf en waar wij voor staan bij Vier Consultancy. PS: We zorgen ervoor dat er sowieso een bedrijfsuitje valt binnen jouw Traineeship! :)

Profit Kennis: Tijdens ons Traineeship krijg je toegang tot alle cursussen van AFAS en heb je de beschikking tot een eigen online demo omgeving. Je volgt verschillende producttrainingen om optimaal te leren werken met AFAS software. De (Human Resource) specialisatiecursussen gaan dieper in op procesverbetering en het breder inzetten van de software van AFAS bij onze klanten. 

Klant Kennis: Vanaf dag één kun je meelopen met onze ervaren consultants. Je leert hierbij onze klanten kennen en je kunt meteen veel leren van de ervaring van je collega. Hoeveel theorie je ook in je opneemt, in de praktijk ga je het leren!

Soft skills: Onze projecten bij de klant bestaan niet alleen uit inrichting. De klant krijgt te maken met veranderingen, en dat vinden mensen vaak lastig. Je leert hoe je de directie en eindgebruikers kunt overtuigen en hoe je om kunt gaan met deze veranderingen.

Inspiratie: Wij van Vier en AFAS inspireren jou graag om zoveel mogelijk uit de software te halen. Zo krijg je tips over de styling van In- & OutSite, leer je over de templates en laten Succes Beheerders van AFAS zien hoe zij werken met bijvoorbeeld autorisatie en HRM. 

 

Wat vragen we van jou?

Je hebt: Affiniteit met ICT, communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je kunt snel schakelen tussen diverse vraagstukken, gesprekspartners en bedrijfsomgevingen. Analytisch vermogen en een positief kritische houding brengen je ver! We een jong bedrijf zijn en bruisen van ambitie en dat spreekt je aan;

Je bent: Proactief, leergierig, flexibel, gestructureerd én zowel een teamplayer als zelfstandig.

Je hebt of wil graag hebben: Verstand van bedrijfsprocessen. Kennis van AFAS Profit. Branche specifieke kennis van Zorg & Welzijn en/of Gemeenten. 

Je hebt sowieso: De motivatie om jezelf te ontwikkelen!

 

Wat bieden we jou? 

Vanaf dag één ontvang je bij ons een marktconform salaris en heb je de beschikking over een leaseauto, telefoon en laptop van de zaak. Aangezien je hard meewerkt aan onze groei, delen we ook graag de winst met je! 

Verder heb je een super gezellig, warm en leuk team en gave bedrijfsuitjes. Wil je toch even rust (dat vinden wij ook belangrijk), krijg je bij ons maar liefst 30 vakantiedagen!

Na het traineeship van maximaal een half jaar krijg je van ons een bloemetje en een contract voor onbepaalde tijd aangeboden.

Bij Vier Consultancy krijg je alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen en met ons bedrijf mee te groeien. Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging en kom je ons gezellige team versterken?
 


What's next? 

Wij kunnen niet wachten om kennis met je te maken! Voor vragen kun je contact met ons opnemen via de live chat, telefonisch 085-1301186, per mail: info@vierconsultancy.nl of solliciteer direct via de knop 'Solliciteren'.  
We nemen vervolgens binnen twee werkdagen contact met je op!
 

Vier Consultancy is op zoek naar mensen met de beste capaciteiten en we laten ons niet leiden door culturele achtergrond, beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij zijn op zoek naar mensen met talent!