Hi Senior AFAS Consultant

( 24-40uur )

Mogen wij met jou het gesprek aan gaan om onze vacature toe te lichten?
Dan kun jij beoordelen of VIER Consultancy bij jou past!

 

Ons bedrijf

VIER Consultancy is een full-service adviesbureau gespecialiseerd in AFAS Profit.  
Met een team van gedreven consultants en projectmanagers ondersteunen wij onze klanten bij het inrichten, optimaliseren en automatiseren van (HR) bedrijfsprocessen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst en zorgeloos aan de slag kunnen. 

‘Klaar voor de toekomst’ is onze missie. Dit kunnen wij alleen waarmaken met de juiste consultants, die klaar staan om onze klanten het beste advies te geven en de juiste oplossingen te bieden! Word jij onze nieuwe collega?


Wat ga je doen?

Als senior consultant bij VIER Consultancy adviseer je onze klanten om het beste uit hun software (AFAS Profit) te halen. Je inventariseert (complexe) klantwensen met betrekking tot bedrijfsprocessen en optimalisaties. Dit vertaal je vervolgens naar een passende oplossing waarbij de focus ligt op de samenhang tussen mensen, processen en systemen.  

Je bent eindverantwoordelijk voor verschillende consultancyprojecten. Je houdt je bezig met zowel inhoudelijke taken maar ook met werkzaamheden als budgettering, planning, aansturing en begeleiding en de uiteindelijke facturatie. Ook signaleer jij kansen voor vervolgopdrachten. Je fungeert als kennispartner voor de klant en omdat AFAS Profit geen geheimen voor jou kent, kun je deze kennis ook overdragen aan onze junior consultants en consultancy trainees.


Wat vragen we van jou?
 

Je hebt: Minimaal 3 jaar ervaring met het inrichten en/of beheren van AFAS Profit.  Communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht én een positieve en kritische houding waarmee je ons, maar ook onze klanten scherp houdt en je weet waar de kansen liggen om te verbeteren! 

Je ziet: Overal kansen om te verbeteren! Iedereen moet het beste uit AFAS Profit kunnen halen.  
 
Je kunt: Projecten bekijken vanuit een helikopterview en snel schakelen tussen diverse opdrachten, gesprekspartners en bedrijfsomgevingen. 
 
Je bent: Kritisch, proactief, analytisch, flexibel, gestructureerd én zowel een teamplayer als zelfstandig. 
 
Je gelooft: Dat iedere organisatie uniek is, maar het werken met standaarden de basis zou moeten zijn. 

 


Wat krijg je ervoor terug?

Enthousiast geworden? Dan vraag je jezelf vast af: ‘Leuke baan, maar wat schuift het?’.
Dat vertellen we je graag! 

Je ontvangt een salaris tussen € 4.000,00 en € 6.500,00 (bruto, bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week). 
 
Je krijgt de beschikking over een leaseauto waar je uiteraard ook privé mee mag rijden.
Ook krijg je een laptop en een telefoon van de zaak. Wil je liever je eigen telefoon/nummer gebruiken? Dan geven we je een vergoeding van € 25,00 per maand. 

Aangezien je hard meewerkt aan onze groei, delen we ook graag de winst met je! 

Daarnaast kun je bij ons verschillende opleidingen volgen, waar zou jij je in willen ontwikkelen?  

Je komt terecht in een super gezellig, warm en leuk team en kunt deelnemen aan gave bedrijfsuitjes.
Zo organiseren we maandelijks onze kantoordag. Deze dag staat in het teken van kennis delen, inspireren en afsluitend een gezellige activiteit. Dit allemaal op verschillende gave locaties! 

Wil je toch even rust (dat vinden wij ook belangrijk), dan kun je bij VIER Consultancy gebruik maken van maar liefst 30 vakantiedagen! 

Kortom: Je krijgt bij ons alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen en daar heb je zelf de regie over! 


What's next?
Wij kunnen niet wachten om kennis met je te maken! Voor vragen kun je ons bellen op 085-1301186, mailen naar info@vierconsultancy.nl of solliciteren via de sollicitatiebutton.

VIER Consultancy is op zoek naar mensen met de beste capaciteiten en we laten ons niet leiden door culturele achtergrond, beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.
Wij zijn op zoek naar mensen met talent!