Senior Consultant AFAS Profit

( 24-40uur )

Wij kunnen niet wachten om te groeien, groei jij met ons mee?
 

Ons bedrijf
In februari 2020 is VIER Consultancy ontstaan en we staan nog vol in de startblokken! Hierdoor is bij ons geen enkele dag hetzelfde. VIER Consultancy is een full-service adviesbureau gespecialiseerd in AFAS Profit. Met een team van gedreven adviseurs en projectmanagers ondersteunen wij onze klanten bij het inrichten, optimaliseren en automatiseren van (HR) bedrijfsprocessen middels verander-, implementatie- en optimalisatie projecten. Van datamigratie tot zorgeloze project implementaties en van functioneel beheer tot gebruikersadvies. Wellicht raad je het al, we hebben VIER kernwaarden die iedere dag centraal staan: Aandacht, Ervaren, Hands-on en Doelgericht. Wij zijn een hecht team, waarbij we elkaar helpen, maar ook anderen! Zo zijn we maatschappelijk betrokken door Stichting Het Vergeten kind te steunen en stimuleren we dat je mag zijn wie je bent. 

Onze missie is om klaar te zijn voor de toekomst en daarbij is de rol van senior consultant van groot belang. Jij kan onze klanten naar een next level brengen, maar ook onze trainees en consultants inspireren. 
 

Wat zijn je werkzaamheden en verantwoordelijkheden?
Als Senior consultant bij Vier Consultancy inventariseer je de wensen van de klant m.b.t. bedrijfsprocessen en optimalisatie. Dit vertaal je vervolgens naar een passende oplossing waarbij de focus ligt op de samenhang tussen mensen, processen en systemen. Je bent eindverantwoordelijk voor onze projecten, zowel project inhoudelijk als de facturatie, budget, planning en aansturing van de consultants en de klant. Je bent de vraagbaak voor onze consultancy trainees en je haalt het beste bij iedereen naar boven.

  • Inventariseren (complexe) klant wensen
  • Projectmanagement
  • Inrichtingsvoorstellen maken voor complexe vraagstukken
  • Kennisoverdracht naar consultants (intern)
  • Eindverantwoordelijk voor projecten
  • Genereren van vervolgopdrachten


Wat vragen we van jou?

Je hebt: Minimaal 3 jaar kennis van AFAS Profit en HR. Communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht én een positieve en kritische houding waarmee je ons, maar ook onze klanten scherp houd.
Je ziet: Overal kansen om te verbeteren!
Je kunt: Projecten bekijken vanuit een helikopterview en snel schakelen tussen diverse vraagstukken, gesprekspartners en bedrijfsomgevingen.
Je bent: Kritisch, proactief, analytisch, flexibel, gestructureerd én zowel een teamplayer als zelfstandig.
Je wilt sowieso: Dat iedereen het beste haalt uit AFAS Profit en andere helpen is je tweede natuur!
Je gelooft: dat iedere organisatie uniek is, maar het werken met standaarden de basis zou moeten zijn.
 


Wat bieden we jou? 

Vanaf dag één ontvang je bij ons een marktconform salaris en heb je de beschikking over een leaseauto, telefoon en laptop van de zaak. Aangezien je hard meewerkt aan onze groei, delen we ook graag de winst met je! 

Verder heb je een super gezellig, warm en leuk team en gave bedrijfsuitjes. Wil je toch even rust (dat vinden wij ook belangrijk), krijg je bij ons maar liefst 30 vakantiedagen!
We zijn een jong bedrijf en bruisen van de ambitie. We geven jou de vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen en daarmee ook onze klanten, je collega consultants en onze organisatie!
 


What's next?
Wij kunnen niet wachten om kennis met je te maken! Voor vragen kun je contact met ons opnemen via de live chat, telefonisch 085-1301186, per mail info@vierconsultancy.nl of solliciteer direct via de knop 'Solliciteren'. We nemen vervolgens binnen twee werkdagen contact met je op!

Vier Consultancy is op zoek naar mensen met de beste capaciteiten en we laten ons niet leiden door culturele achtergrond, beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.
Wij zijn op zoek naar mensen met talent!