Consultant AFAS Profit

( 24-40uur )

Wij kunnen niet wachten om te groeien, groei jij met ons mee?

Ons bedrijf
In februari 2020 is VIER Consultancy ontstaan en we staan nog vol in de startblokken! Hierdoor is bij ons geen enkele dag hetzelfde. VIER Consultancy is een full-service adviesbureau gespecialiseerd in AFAS Profit. Met een team van gedreven adviseurs en projectmanagers ondersteunen wij onze klanten bij het inrichten, optimaliseren en automatiseren van (HR) bedrijfsprocessen middels verander-, implementatie- en optimalisatie projecten. Van datamigratie tot zorgeloze project implementaties en van functioneel beheer tot gebruikersadvies. Wellicht raad je het al, we hebben VIER kernwaarden die iedere dag centraal staan: Aandacht, Ervaren, Hands-on en Doelgericht. Wij zijn een hecht team, waarbij we elkaar helpen, maar ook anderen! Zo zijn we maatschappelijk betrokken door Stichting Het Vergeten kind te steunen en stimuleren we dat je mag zijn wie je bent. Onze missie is om klaar te zijn voor de toekomst en dat lukt alleen met de juiste consultants, die klaar zijn om onze klanten het beste advies te geven en de juiste oplossingen te bieden!

Wat zijn je werkzaamheden en verantwoordelijkheden? 

Als consultant bij Vier Consultancy adviseer je onze klanten het beste uit hun software (AFAS Profit) te halen. Vanaf dag één wil je graag meewerken om bij onze klanten een praktische en efficiënte oplossing in te richten met behulp van AFAS Profit. Je zorgt hierbij dat de implementatie van deze projecten binnen de gestelde tijd en budget worden behaald en dat er ten alle tijden kwaliteit geleverd wordt. Verder zorg je voor een goede kennisoverdracht naar zowel je klanten als je collega consultants.

  • Inrichtingsvoorstellen maken voor diverse vraagstukken
  • Zorgdragen voor de implementatie en kennisoverdracht.
  • Inrichten diverse onderdelen van AFAS Profit
  • Klanten helpen met hun functioneel beheer
  • Kennisoverdracht naar consultants
  • Genereren van vervolgopdrachten

     

Wat vragen we van jou? 

Je hebt: Kennis van AFAS Profit en HR en/of je hebt op een personeelsadministratie en/of Salarisadministratie gewerkt met AFAS Profit. Communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Én een positieve en kritische houding waarmee je ons, maar ook onze klanten scherp houd en je weet waar de kansen liggen om te verbeteren!

Je kunt: Snel schakelen tussen diverse vraagstukken, gesprekspartners en bedrijfsomgevingen.

Je bent: Proactief, analytisch, flexibel, gestructureerd én zowel een teamplayer als zelfstandig.

Je wilt sowieso: Andere mensen helpen!Wat bieden we jou? 

Vanaf dag één ontvang je bij ons een marktconform salaris en heb je de beschikking over een leaseauto, telefoon en laptop van de zaak. Aangezien je hard meewerkt aan onze groei, delen we ook graag de winst met je! 

Verder heb je een super gezellig, warm en leuk team en gave bedrijfsuitjes. Wil je toch even rust (dat vinden wij ook belangrijk), krijg je bij ons maar liefst 30 vakantiedagen!

Je krijgt bij ons alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen en daar heb je zelf de regie over! 

 

What's next? 
Wij kunnen niet wachten om kennis met je te maken! Voor vragen kun je contact met ons opnemen via de live chat, telefonisch 085-1301186, per mail info@vierconsultancy.nl of solliciteer direct via de knop 'Solliciteren'.  We nemen vervolgens binnen twee werkdagen contact met je op!

Vier Consultancy is op zoek naar mensen met de beste capaciteiten en we laten ons niet leiden door culturele achtergrond, beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij zijn op zoek naar mensen met talent!