Gerika over haar eerste jaar in dienst bij VIER 
"samen groeien en bouwen"

Samen groeien en bouwen

Mijn avontuur bij VIER Consultancy begon in april 2023. Het is dus alweer bijna een jaar geleden dat ik als Sales en Marketing Manager hier begon. Hoog tijd om eens de balans op de maken van deze eerste periode. In deze blog deel ik graag mijn ervaringen over hoe het is om deel uit te maken van dit boeiende bedrijf. Mijn eerste maanden bij VIER Consultancy waren gewijd aan het leren kennen van ‘VIER’, de verschillende diensten, de collega’s en het verkennen van de vele mogelijkheden van AFAS. Een echte eye-opener, want er kan zo veel! In deze periode gingen we eveneens aan de slag met het in kaart brengen en verder uitwerken van onze Sales en Marketing ambities en de bijbehorende processen.  

Eenmaal de ambitie en focus in kaart gebracht werd het tijd voor het echt werk; de tijd van ‘voor alles is er een eerste keer’: een klantgesprek, het uitwerken van een samenwerkingsvoorstel, een marketingcampagne, dashboards ontwikkelen, en ga zo maar door. Al met al een waardevolle periode waarin je veel leert over het bedrijf, de branche, de uitdagingen, de kansen, enzovoort. 

 

Wat mijn rol zo leuk maakt

Het opbouwen van betekenisvolle relaties. Met (potentiële) klanten, met AFAS en met andere samenwerkingspartners. Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking, open communicatie en transparantie. We gaan het gesprek aan en brengen de wensen en de behoeften in kaart. Vervolgens  bieden we een passende oplossing/samenwerking aan.

Ook werken aan de merkbekendheid en zichtbaarheid van VIER Consultancy. Met variërende marketing-inspanningen hebben we als doel; een sterk merk neerzetten en een waardevolle kennispartner worden voor onze relaties. Daarnaast zijn we continu bezig met het identificeren van nieuwe kansen en markttrends. Dus of het nu gaat om het introduceren van nieuwe innovatieve diensten of het verbeteren van bestaande processen, samen zijn we klaar voor de toekomst! 

De sfeer binnen VIER

Binnen het bedrijf is er een open sfeer en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het feit dat ik de vrijheid krijg om mijn eigen rol vorm te geven en nieuwe ideeën te implementeren, vind ik erg waardevol.  

VIER Consultancy is een jong, groeiend bedrijf. In de korte periode dat ik hier werkzaam ben hebben we al zo veel mooie ontwikkelingen meegemaakt! Zo zijn we Dienstverlenend Partner van AFAS geworden, zijn we verhuisd naar een groter kantoor in Meppel, hebben we inspirerende kantoordagen gehad en zijn we gegroeid in het aantal medewerkers. Daarnaast gaan we ons ook nog vestigen op de AFAS Campus in Leusden. Kortom, we bouwen aan iets bijzonders. Ik kijk er naar uit om samen met mijn collega’s nog vele nieuwe ontwikkelingen mee te maken en mijn bijdrage hieraan te leveren.  

Als dit verhaal je nieuwsgierig heeft gemaakt, nodig ik je van harte uit om contact op te nemen. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden bij VIER Consultancy en wie weet, tot snel!